Værksted - Volkswagen Taastrup

Velkommen til dit autoriserede Volkswagen værksted. Vi har mange års erfaring med alle Volkswagen modeller. Så du kan trygt overlade din bil til os. Vores servicerådgivere tager imod dig og din bil og har en indgående forståelse for alle tekniske udfordringer, der kan opstå på din Volkswagen.

Bag servicerådgiveren arbejder mekanikerne, der har gennemgået Volkwagens mest avancerede uddannelser, så de er udstyret med de seneste tekniske informationer. De er endvidere uddannet til at betjene det avancerede tekniske udstyr, som i dag er nødvendigt for at give din bil den optimale behandling.

Et service på din bil er ikke bare et service. Du skal kunne være helt sikker på at alle elektroniske opdateringer bliver foretaget og foretaget korrekt, og stemplet fra dit autoriserede værksted har stadig stor betydning for bilens brugtvognsværdi. For husk på, at du ikke ved, hvad det har kostet dig, at holde din bil før den dag du sælger den.

Hos Volkswagen Taastrup vil vi gerne gøre op med myterne om, at det er dyrere at få din bil serviceret eller repareret på et autoriseret værksted, end hos de uautoriserede og uafhængige værksteder.

På vores værksteder er du derfor garanteret den bedste kvalitet og til den rette pris – hver gang!

Så kig forbi vores værksted – det betaler sig!
Klik på billedet for at se det tilhørende certifikat

Kontaktinformationer

Volkswagen Taastrup
Roskildevej 314
2630 Taastrup

Tlf.: 43 99 26 66
CVR: 12375697
E-mail: indskrivning@vw-taastrup.dk

Åbningstider

I dag Lukket
Pinsedag Lukket
2. pinsedag Lukket
Tirsdag 07:30 - 15:30
Onsdag 07:30 - 15:30
Torsdag 07:30 - 15:30
Fredag 07:30 - 15:00
Bemærk: Indskrivningen har åbent til 16:30 Mandag - Torsdag. Fredag til 15:00.