Skadecenter

Er skaden sket? - Så står Volkswagen Taastrup klar med hjælp.

Hvad gør du egentlig, hvis der opstår en skade på bilen? Som eksempel ved en tur i grøften, hvor bilen ikke kan køre videre på grund af beskadigelse - her er vi naturligvis klar med hjælp hele vejen som din totalleverandør.

Lad os slå det fast med det samme. Vi er specialister i Volkswagen og arbejder nøje efter Volkswagens særlige krav ved skader, og din Volkswagen skal naturligvis bringes tilbage i samme Originale stand som før skaden.

Hvem der skal reparere din bil efter en skade, bestemmer du selv. Valget er dit - og kun dit. Dit forsikringsselskab kan have en mening, men du tager beslutningen om valg af skadecenter. Forsikringen dækker udgifterne uanset dit valg. Hvorfor skulle din Volkswagen ikke forblive original?

På pladeværkstedet hjælper vi gerne med skadesanmeldelse og kontakt til taksator. Ved de fleste skader kan vi stille en gratis lånebil til rådighed for dig i reparationsperioden. Herefter går arbejdet med din bil i gang, og du vil modtage den retur som aftalt i original stand.

Vores unike fordele:

  • Samarbejde med alle forsikringsselskaber.
  • Gratis lånebil ved de fleste typer skader.
  • Alt arbejde følger Volkswagen fabrikkens retningslinjer.
  • Specialister i Volkswagen.
  • Din bil forbliver original efter skaden.

Skade på bilens forrude:

Er du udsat for en glasskade, er vi naturligvis også klar som din totalleverandør. Vi klarer alt fra simple stenslag til skift af hele ruder. Hos vores skadecenter kan du bestille tid til reparation. Prisen for udbedring af stenslag er 350,- kr. pr. stk, men tit og ofte betaler dit forsikringsselskab denne udgift. Vi giver gerne et godt tilbud, hvis hele ruden skal udskiftes.

Kontakt:

Servicechef / Skadecenter Booking

Rene Villumsen Schmidt
Tlf: 46 740 796
Send e-mail